topterkep

Zamárdiban téged is vár a

már 1986 óta.

Zamárdi szállás apartman, olcsó balatoni szállás,zárt udvari parkolással, 3 önálló apartman lakás a Balaton legszebb szabad strandjától néhány percre. A település üdülő központjának közelében.

balatoni furdo

Zamárdi apartman házunk szállás kínálatában a Balaton déli partján, három önálló szállás található ingyenes parkolással, melyből két apartman (Apartman I.Apartman II.) emeleten (NEM tetőtérben) kialakított két-, illetve egyszobás szálláshelyet kínál vendégeinknek, míg a másik egy külön álló, két szobás földszintes kis (tégla) ház.

A szállások külön bejáratú apartman lakások a Balaton déli oldalán.Üdülése során a zárt udvarban ingyenesen parkolhat! Mindegyikhez tartozik saját terasz (vagy erkély), nappali, étkező és jól berendezett konyha, WC, zuhanyzó. Vendégeink pihenését és nyaralását szolgálják a csillár ventilátorok, a trezor, a WIFI, és a kábel TV (Led TV). 
 Családosoknak gyermekekkel is ajánljuk apartmanjainkat, az udvarban hinta,homokozó, kosárpalánk, asztalitenisz, tollaslabda lehetőség és hintaágy is van.

Aktív pihenésre vágyik? Apartmanunk közelében  a Balaton déli partján rendezik meg minden évben a Balaton Sound, Strandfesztivál, B.my.Lake zenei rendezvényeket és Balaton Kör kerékpáros  versenyt, rozé ,,sör,gasztro, fesztiválokat,gyermekrendezvényeket,valamint a Red Bull Air Race repülő világbajnoki futamot!  Ezeken kívül balatoni ,nyaralás,horgászás, túrázás és/vagy kerékpáros kirándulás során is szeretettel várjuk vendégházunkba.

Jövőbeli vendégeinkkel együtt, visszavárjuk eddigi látogatóinkat apartmanjainkba!

SZOLGÁLTATÁSOK:

parkolowifiled tvszéfhajszárítóvasalókitchen