topterkep

Zamárdiban téged is vár a

már 1986 óta.

Zamárdi szállás apartman, olcsó balatoni szállás, 3 önálló apartman lakás a Balaton legszebb szabad strandjától néhány percre, a település üdülő központja közelében

balatoni furdoZamárdi apartman házunk szállás kínálatában továbbra is három szállás található, melyből két apartman (Apartman I., Apartman II.) emeleten (NEM tetőtérben) kialakított egy-, illetve kétszobás szálláshelyet kínál vendégeinknek, míg a másik egy külön álló, két szobás földszintes kis (tégla) ház.

A szállások külön bejáratú apartman lakások. Mindegyikhez tartozik saját terasz (vagy erkély), nappali, étkező és jól berendezett konyha, WC, zuhanyzó. Vendégeink pihenését és nyaralását szolgálják a csillár ventilátorok, a trezor, a WIFI, és a 60 csatornás kábel TV (Led TV).
Üdülése során a zárt udvarban parkolhat. Családosoknak gyermekekkel is ajánljuk apartmanjainkat, az udvarban játszótér, kosárpalánk, asztalitenisz, tollaslabda lehetőség és hintaágy is van.

Aktív pihenésre vágyik? Apatmanunk közelében rendezik meg minden évben a Balaton Sound, Strandfesztivál, B.my.Lake és Balaton Kör kerékpáros rendezvényeket. Ezeken kívül balatoni horgászás, túrázás és/vagy kerékpáros kirándulás során is szeretettel várjuk vendégházunkba.

Jövőbeli vendégeinkkel együtt, visszavárjuk eddigi látogatóinkat apartmanjainkba!

SZOLGÁLTATÁSOK:

parkolowifiled tvszéfhajszárítóvasalókitchen