topterkep

Tudnivalók, információk, házirend

Áraink az ÁFA-t igen, de az Idegenforgalmi adót-t nem tartalmazzák.

Mivel a kisház  4 fős és nem szoba, 1-2 főnél kor független minimum ár van  de az ár létszámfüggő! 

Az apartmanok  minimum  7 éjszakára foglalhatók előre(06.01.-08.31.időszakra), de a férőhely függvényében 2  foglalás közt ha marad(LYUK) rövidebb időre MINIMUM 2-3 ÉJRE- és kisebb létszámmal is bérelhetők, elfoglalhatók.  Az Idegenforgalmi adó összege 18 év felett 500.-Ft/fő/éjszaka.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk (pl.: Balaton Sound, és Strandfesztivál ZAMJAM esetén egyedi árazás), !                                                                                                  Az árak minden költséget tartalmaznak. de  csak 2-3 éj esetén külön takarítási,mosási díj van!   Az apartmanokat 13 -14 óra után lehet elfoglalni előre egyeztetve! Kérjük legkésőbb 10 óráig elhagyni a szállás áramtalanítása (TV, hűtő,villany, lekapcsolása)után!. Szállásadó:Kiss AttilaTelefon:+36 20 9271337  0.-24. óráig !Helyszinen van érkezéskor távozáskor! Takarítás,ágyneműcsere hetenként . Cipőtisztitó,varrókészlet,esernyő van!    Füstjelző,CO érzékeló van (használati utasítás)  

Az apartman létszáma maximált és azokban csak fizető vendégeink tartózkodhatnak! VENDÉGET fogadni csak a tulajdonos engedélyével lehet!   Zamárdiban 22 órától 9 óráig csendrendelet van érvényben , kérjük ennek betartását, a többi vendég pihenése érdekében!                                                Háziállat nem hozható! Szíveskedjenek a teraszon dohányozni.


Különösen kérjük a fesztiválozókat a kultúrált viselkedésre napközben is és este 10-től reggel 9 ig  MINDENFÉLE hangoskodás mellőzésére a szállás egész területén,valmint a szabályok betartására! Bármely okozott kár megtérítendő! 
Tűzvédelemi okok miatt kérjük a ventilátorok maximum 2.-es fokozatú használatát és a szállások napközbeni  elhagyásakor is azok kikapcsolását!

Szemétszállítási napok Július, Augusztus:hónapokban vasárnap és csütörtök máskor hétfő. Kérjük lehetőleg előtte este 8  óráig vagy az aktuális napon reggel 8-ig a szemetet bekötött zsákban kitenni. Kérjük a PET palackot és az ALU dobozt összepréselve, az üveget és a papírt  az egyéb hulladéktól külön-külön a kijelölt szemetes zsákokba  helyezni!     Tisztelt vendégeinknek jó pihenést kívánva kérjük a házirend betartását!     Ha bármilyen észrevételük van kérjük jelezzék!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

SZOLGÁLTATÁSOK:

parkolowifiled tvszéfhajszárítóvasalókitchen