topterkep

Tudnivalók, információk

Áraink az ÁFA-t igen, de az Idegenforgalmi adót-t nem tartalmazzák.

Mivel a szállások 4-6 fősek és nem szobák, 2-3 főnél kor független minimum ár van.

Az apartmanok főszezonban minimum 6 éjszakára, de a férőhely függvényében rövidebb időre- és kisebb létszámmal is bérelhetők, elfoglalhatók. Nem teljes kihasználtság esetén kor független minimum ár érvényes!

Az Idegenforgalmi adó összege 18 év felett 500.-Ft/fő/éjszaka.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk (pl.: Balaton Sound, B.my.Lake és Strandfesztivál esetén egyedi árazás), üresedés esetén 3  éjnél rövidebb időre az árak magasabbak az eredeti árnál! Az árak minden költséget tartalmaznak.

Az apartmanokat 13 óra után lehet elfoglalni előre egyeztetve! Kérjük legkésőbb 10 óráig elhagyni a szállás áramtalanítása (TV, hűtő, villany lekapcsolása) után!.

Az apartmanok létszáma maximált és azokban csak fizető vendégeink tartózkodhatnak! VENDÉGET fogadni csak a tulajdonos engedélyével lehet!

Zamárdiban 23 órától 8 óráig csendrendelet van érvényben , kérjük ennek betartását.

Háziállat nem hozható! Szíveskedjenek a teraszon dohányozni.


Különösen kérjük a fesztiválozókat a kultúrált viselkedésre és este 11-től reggel 8 ig a hangoskodás mellőzésére a szállás egész területén,valmint a szabályok betartására! Bármely okozott kár megtérítendő! 
Tűzvédelemi okok miatt kérjük a ventilátorok maximum 2.-es fokozatú használatát és a szállások napközbeni  elhagyásakor is azok kikapcsolását!

Szemétszállítási napok Július, Augusztus:hónapokban vasárnap és csütörtök máskor hétfő. Kérjük lehetőleg előtte este 9 óráig vagy az aktuális napon reggel 8-ig a szemetet bekötött zsákban kitenni. Kérjük a PET palackot és az ALU dobozt összepréselve, az üveget és a papírt  az egyéb hulladéktól külön-külön a kijelölt szemetes zsákokba  helyezni!     Tisztelt vendégeinknek jó pihenést kívánva kérjük a házirend betartását!     Ha bármilyen észrevételük van kérjük jelezzék!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

SZOLGÁLTATÁSOK:

parkolowifiled tvszéfhajszárítóvasalókitchen